LA FUNDACIÓ

La FUNDACIÓ INSPIRA EDUCACIÓ és una entitat no lucrativa d’acció educativa nascuda a Catalunya a l’any 2016 dedicada a la promoció d’una educació integral respectuosa amb els processos de creixement i desenvolupament dels infants, dels joves i de les seves famílies.


MISSIÓ

Transformem el món promovent una educació integral respectuosa amb els processos de vida de les persones a través de la innovació en educació i el desenvolupament del lideratge personal i social.


VISIÓ

Ser una entitat de referència a nivell internacional en recerca, impuls i promoció de la innovació en educació i el desenvolupament del lideratge personal i social mitjançant l’aplicació de pedagogies actives i de models educatius respectuosos amb els processos de vida de les persones.


VALORS

Les persones – La nostra acció està centrada en la persona. Els plans d’actuació de la Fundació es dissenyen des de la realitat concreta de les persones usuàries i de tots els treballadors de la Fundació.

El respecte – Respectem les necessitats autèntiques de desenvolupament de les persones com a condició necessària per a un desenvolupament harmònic. Aquest respecte es desplega en tres nivells: respecte per l’individu, respecte pels altres i respecte per la naturalesa.

La innovació – Optem per un actitud constant d’indagació i de generació de noves idees construïdes de manera col·lectiva que aportin valor a la Fundació i a la societat i que permetin resoldre problemes, superar els reptes i transformar la realitat.

La creativitat – Impulsem el desenvolupament creatiu dels nostres treballadors i usuaris, promovent la llibertat de pensament i respectant els valors democràtics i culturals de la societat.

La diversitat – Reconeixem i defensem la riquesa de la diversitat humana i de la diversitat ecològica, fet que ens porta a valorar i respectar totes les persones per igual i a tenir cura de l’entorn.


 FINALITATS

  • Desenvolupar, adaptar i aplicar un model pedagògic i educatiu integral, dinàmic i contextual, amb l’objectiu d’afavorir la formació de persones i comunitats que conviuen en societats plurals, interculturals, democràtiques, sostenibles, inclusives, solidàries i transformadores.
  • Impulsar la creació de propostes educatives innovadores basades en el respecte pels processos de desenvolupament biològic, emocional, neuropsicològic i cognitiu dels infants i les seves famílies.
  • Fomentar la investigació en l’àmbit de la innovació educativa i, en particular, de les pedagogies actives, així com la seva transferència a la realitat educativa.
  • Participar en el debat social sobre l’educació afavorint espais d’anàlisi i reflexió sobre l’educació i les seves pràctiques.
  • Promoure la formació d’adults i comunitats en diferents àmbits relacionats amb l’educació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.