Conferència «Creixent entre ambients»

Foto conferència ambients

El passat 12 de desembre vam tenir el gran regal de poder estar rodejats de més de 150 mestres que van venir a escoltar la conferència «Creixent entre ambients» organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Badalona.

Van ser 2 hores de compartir la nostra visió sobre els ambients d’aprenentatge des de la nostra pròpia perspectiva i fruit de la nostra experiència com a pares, mares i educadors.

Tot i que som conscients que hi ha una gran demanda entre les escoles d’infantil i primària en aspectes pràctics, d’organització i d’avaluació, creiem fermaments que és molt més important reflexionar al voltant del rol de l’adult i de la manera com aprenen els infants, punts que ens permeten començar la transformació pedagògica mirant-nos a nosaltres mateixos.

«Perquè per què fem ambients?» preguntàvem només començar la conferència. La metodologia que utilitzem a l’aula és important i per nosaltres és molt més important quines idees i creences hi ha darrera de la transformació que estem fent. Només així, tenint clar el per què fem ambients podrem avançar amb plena convicció de que allò que estem fent és fruit de molts moments de diàleg, de moltes reflexions i d’un debat profund de la comunitat educativa.

Cada escola té la seva identitat. Ningú coneix millor la seva escola que els mestres que la conformen. Així que sigui com sigui el canvi, que sigui a la vostra manera, amb la vostra identitat pròpia, recollint la individualitat dels infants, dels mestres i de les famílies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.